Bärgare i din närhet

Oavsett var du behöver bärgning så har vi alltid en bärgare i din närhet. Våra stationer finns i hela landet och är alltid redo att hjälpa dig. Hos oss hittar du enbart seriösa bärgare som tillämpar korrekt taxa. Därför är det extra viktigt att du anlitar av oss anvisad bärgare, så du kan använda din räddningsförsäkring.

Börja med att välja i vilket län du befinner dig i listan nedanför. När du valt län får du upp en lista med samtliga bärgare i länet.

 

Välj en godkänd bärgare

Försäkringsbolgen ersätter som regel kostnaden för bärgning men då ska du också ha anlitat en bärgare som tillämpar en korrekt taxa. Kontakta oss så får du snabb hjälp av en godkänd bärgare.

Hitta bärgare i din närhet

Våra bärgare kan snabbt och med god kompetens hjälpa dig med de mest komplexa problem som kan tänkas uppstå med ditt fordon. Vad du har för typ av fordon spelar oftast mindre roll eftersom vi har allt från mindre bärgningsbilar till riktigt stora tungbärgare. De mindre bärgarna är bra om utrymmet kring bilen är trångt eller om din bil står i ett parkeringsgarage. De stora tungbärgarna är rejält stora kraftpaket som lätt kan bärga såväl lastbilar som entreprenadmaskiner. Vi har resurserna som krävs när du behöver hjälp!