Bärgning Stockholm

När du behöver bärgning i Stockholm kan du alltid ringa vår larmcentral på 08-124 428 00 som dygnet runt dirigerar bärgare runt om i hela Stockholms län. Till sitt förgogande har larmcentralen bärgare som kan bärga både personbilar och tunga fordon som lastbilar och bussar. Dessa bärgare är utrustade med modera tekniska hjälpmedel för att i möjligaste mån kunna avhjälpa problem med ditt fordon direkt på plats. Exempel på sådan tjänst kan vara starthjälp om batteriet är kraftlöst, låsöppning om du råkat låsa in nyckel eller hjälp att byta ett punkterat däck. Här listas alla våra stationsområden i Stockholms län som dygnet runt är redo att rycka ut för att hjälpa dig med bärgning.

 

Ring vår larmcentral som skickar närmaste bärgare till dig.

Larmcentral dygnet runt 08-124 428 00

​STATIONSOMRÅDEN

 

 

Bärgning i hela Stockholm

Stockholm är Sveriges trafiktätaste städer och det ställer särskilt stora krav på att snabbt få bärgning när olyckan är framme. Vi har stationer strategiskt placerade i hela Stockholm för att snabbt hjälpa dig om du skulle stå trafikhindrande.

Att stå blockerande mitt i rusningstrafik i Stockholm är så där lagom roligt -då är det skönt att snabbt få bärgning bort från platsen!

Vi utför bärgning av alla fordon i Stockholm!