Bilbärgning Luleå

Oavsett om du behöver tungbärgning eller bilbärgning så kan vi hjälpa dig i Luleå. Här finns resurser att klara all förekommande bärgning och assistans. Vi kan bärga allt från motorcykel och personbil till de största lastbilar, bussar eller entreprenadmaskiner. Välkommen till oss när du vill ha trygg bärgning!

 

LULEÅ LARMTELEFON
020-19 14 00

 

 

BILBÄRGNING - TUNGBÄRGNING - STARTHJÄLP...

Vi utför både bilbärgning och tungbärgning samt kan ge starthjälp och hjälpa dig med låsöppning. Vi kan kort och gott hjälpa dig med i princip all förekommande problemlösning för både lätta och tunga fordon. Vi utför även mindre akuta transporter.

Bilbärgning

Bilbärgning är den vanligaste formen av hjälp privatpersoner behöver. Men ett larm om bilbärgning behöver nödvändigtvis inte bli någon bärgning alls... Eftersom vi har bärgningsbilar med modern utrustning och verktyg kan vi lösa mycket direkt på plats!

Tungbärgning

Tungbärgning är det som gäller när vi får larm om en lastbil, buss eller kanske en tung entreprenadmaskin som behöver bärgning. Då rycker vi ut med en stor tungbärgare som drar med de allra tyngsta fordonen.

När du behöver hjälp ringer du oss och vi finns på plats dygnet runt!

 

 

 

Bilbärgning Luleå