Bilbärgning Stockholm

Bilbärgning Stockholm är synonymt med oss då vi utför såväl tungbärgning som bilbärgning i Stockholm. Ring oss på 08-124 428 00 när du behöver hjälp. Verksamheten i full drift hela dygnet och året runt. Vårt uppdrag är att alltid ha en effektiv service dit både privat- och yrkestrafiken kan vända sig oavsett problem då man är i behov av bilbärgning i Stockholm med ytterområden. Med landets största trafikflöde krävs extra hög tillgänglighet på bilbärgning i Stockholmsområdet för att skyndsamt undsätta nödställda bilister. Vår larmcentral skickar alltid närmast lämplig bärgningsbil.

 

STOCKHOLM LARMTELEFON
08-124 428 00

 

 

Bilbärgning - Tungbärgning - Starthjälp - Låsöppning

Vi hanterar all fordonsrelaterad assistans som exempelvis bilbärgning, tungbärgning, starthjälp, låsöppning etc.
För att du som bilist inte ska behöva fundera över vem som hjälper till med vad, så har vi ett och samma telefonnummer för alla tjänster. När du behöver hjälp ringer du 08-124 428 00 och kommer då till vår larmcentral som omedelbart skickar närmast lämplig bärgningsbil till dig. Det borgar för att du alltid får snabbast möjliga hjälp när du ringer oss, vilket kan vara skönt att veta om du fått motorstopp och står hindrande för andra fordon mitt i rusningstrafik.

Bilbärgning och assistans

Vi hanterar all förekommande assistans till fordon och bilbärgning i Sveriges största stad med ett mycket högt trafikflöde. Det ställer extra höga krav på tillgänglighet av bärgningsbilar för att snabbt ge assistans och få bort ett fordon som blockerar vägen för annan trafik. Ett fordon som blivit stående utmed vägen utgör också en olycksrisk då förbipasserande bilar kan göra hastiga undanmanövrar vilket kan leda till trafikolyckor eller att den stillastående bilen blir påkörd. Därför ger vi högsta prioritet till de som blivit stående utmed vägen och till trafikolyckor som oftast blockerar en stor del av vägbanan.

Vår verksamhet säkerställer att nödställda bilister alltid har tillgång till en heltäckande service inom bilbärgning. När du ringer vår larmcentral och du befinner dig på en plats som kräver extra snabb hjälp kan centralen skicka ett förlarm till den bärgningsbil som är närmast dig. Det innebär att en bärgningsbil redan fått uppdraget och är påväg till dig innan telefonsamtalet med vår larmcentral är klart.

Bärgningsbil med rätt utrustning

Det är stor skillnad på bärgningsbil och bärgningsbil! Vi förfogar över bärgningsbilar i alla kategorier som finns i tjänst dygnet runt. Ska en personbil bärgas eller kanske få starthjälp inne i ett garage behövs en liten bärgningsbil, så kallad garagebärgare som är perfekt för uppdraget. Samma bärgningsbil är dock mindre lämplig att agera bärgare av en stor långtradare eller kanske en buss. Då krävs istället en tungbärgare som kan utföra tungbärgning.

Har det hänt en trafikolycka med flera fordon som ska bärgas kan vi snabbt vara på plats med en flakbärgare som kan lasta flera bilar på samma bärgningsbil.

Det är det här vi menar med att det är skillnad på bärgningsbil och bärgningsbil. Därför har vi alltid samtliga kategorier av bärgningsbilar i tjänst hela dygnet. På så sätt kan vi alltid hjälpa dig på rätt sätt. Våra bärgningsfordon är alltid utrustade med nödvändig utrustning för att alltid kunna utföra bärgningsuppdraget på ett både effektivt och korrekt sätt. Personalen har utbildats i bärgningsteknik vilket ihop med rätt bärgningsbil skapar en professionell tjänst för dig som kund.

 

 

Bilbärgning Stockholm