Att larma

Är man på hemmaplan vet man nästan alltid vad platsen heter där man bärgning och vilken stad som är närmast, så man vet vilken ort med bärgare som är närmast. Då kan man ringa till stationen direkt, och telefonnumret hittar du i navigationsmenyn.

Men när man åker långt och bilen plötsligt stannar eller en olycka inträffar kommer frågan: var är jag?! Och vilken bärgare är närmast? Välj det län du befinner dig i från listan så ser du vilken station som är närmast dig.

När bilen krånglar eller det plötsligt hänt en olycka är det inte alltid så lätt att veta vilken bärgare man ska ringa, och vilken är närmast. Om din bil är halv- eller helförsäkrad ersätter normalt ditt försäkringsbolag kostnaden för bärgning enligt dina försäkringsvillkor. Men när du står där och snabbt behöver hjälp kan du kontakta oss. Här kan du klicka dig vidare för att söka bärgare.

Har en person skadats? Larma rätt!

Har det hänt en trafikolycka där en eller flera personer är skadade eller finns risk för följdskador om inte räddningstjänst eller polis kommer till plats?

Då ska du alltid ringa larmnumret 112 först. Rädda liv först - Bilen sen!